SERVICIILE NOASTRE


In cadrul centrului nostru oferim servicii de consiliere, pshihoterapie si dezvoltare personala. Te ajutam sa te cunosti si sa te intelegi mai bine, sa depasesti problemele si sa gasim solutii pentru o viata armonioasa. Iata mai jos serviciile pe care ti le oferim.

Ateliere de creativitate
 • Ateliere de creativitate
 • Atelierele de creativitate ofera o ora jumatate de activitati creative de grup in care copii creeaza si confectioneaza obiecte inedite si mici opere de arta. Invatam ca putem si prindem curaj impreuna!

Ateliere de socializare
 • Ateliere de socializare
 • Atelierele de socializare ofera o ora jumatate de activitati distractive de grup in care copii se joaca, construiesc impreuna si comunica. Facem schimb de jucarii, cunostinte noi si bucurie!

Terapie ocupationala
 • Terapie ocupationala
 • Dezvoltam in colaborare cu parintele independenta copilului, incurajandu-l si tinand cont de ritmul sau de dezvoltare. Urmarim imbunatatirea activitatilor cognitive, motrice si independente.

Terapie prin joc
 • Terapie prin joc
 • Scopul terapiei este sa ajute copilul sa inteleaga mai bine si sa exprime trairile lui si ale celorlalti. Jocul este cel mai usor mod de conectare cu un copil. Prin joc copilul isi dezvolta abilitati si trasaturi noi.

Psihoterapie de familie Psihoterapie de familie

Fiecare persoana este influentata de mediul familial in care se afla. Fiecare simptom poate fi inteles in context familial si poate fi schimbat cu supotul intregii familii.

Psihoterapie individuala Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuala si dezvoltarea personala se adreseaza fiecarei persoane ce isi doreste sa imbunatateasca increderea in sine, relatiile sociale si calitatea vietii.

Psihoterapie de cuplu Psihoterapia de cuplu

Psihoterapia de cuplu se adreseaza celor care isi doresc sa inteleaga si sa construiasca o relatie de cuplu mai buna si armonioasa.

Psihoterapie de grup Psihoterapie de grup

Participati la atelierele noastre de dezvoltare personala si psihoterapie de grup cu diverse teme, de la cresterea increderii in sine, art terapie, cuplu, dar si grupuri de suport pentru terapeuti, parinti si adolescenti.

Contribuim la dezvoltarea ta


Vino la Centrul WeChange daca vrei sa schimbi viata ta, a familiei tale si a comunitatii in care traiesti in bine. Serviciile noastre se adreseaza familiilor care intampina dificultati cu copiii lor, familiilor care isi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasa, cuplurilor care se afla in impas, dar si cuplurilor care vor sa isi imbunatateasca relatia, si celor care vor sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Contacteaza-ne

METODE UTILIZATE


Pornind de la principiile psihologiei si pshihoterapiei adleriene cautam impreuna solutii mai bune astfel:

 • Schimbare si dezvoltare

  Un proces terapeutic incepe cu identificarea si constientizarea abilitatilor si punctelor forte, schimbarea felului in care privim dificultatile si a felului in care actionam in legatura cu ele.

 • Comuniune sociala

  Cele mai multe dificultati de adaptare le intampinam atunci cand nu simtim ca apartinem comunitatii din care facem parte, fie ca este vorba de familie, prieteni sau munca.

 • Unicitate si creativitate

  Credem ca fiecare persoana este unica si ca toate comportamentele sale au un sens in contextul vietii. Interventia este personalizata, plecand de la abilitatile persoanei.

 • ORIENTARE SPRE SCOP

  Actiunile noastre sunt orientate catre ceilalti, scopul lor fiind obtinerea unor beneficii mai mult sau putin constiente. Cunoscand scopul putem alege directia actiuni.

 • SUBIECTIVISM

  Vedem lucrurile si situatiile din jurul nostru asa cum suntem, nu cum sunt. Fiecare dintre noi trecem experientele prin filtrul personal si alegem felul in care le interpretam.

 • HOLISM

  Suntem influentati de latura biologica, psihologica, sociala si spirituala in acelasi timp. Pentru fiecare dificultate trebuie sa avem in vedere toate laturile si felul in care acestea relationeaza.

Fii schimbarea de care
copii au nevoie

© 2015 WE CHANGE FOUNDATION - Toate drepturile rezervate Realizare site Web design Bucuresti