Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Implica-te

Completează cu majuscule secțiunile I și II. Ai și opțiunea de a direcționa automat și pentru anul următor. Nu uita să le semnezi în original, stânga jos. Nu este necesar să precizezi suma, aceasta va fi calculată de către instituția fiscală.

Ai trei variante de a depune formularele:

1. Până la data de 25 MAI 2022: depunere direct la sediul administrației financiare (ANAF) de care aparții. Găsești aici adresele administrațiilor financiare.

2. Până la data de 25 MAI 2022: trimite-le prin poștă, la sediul administrației financiare de care aparții, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

3. Până la data de 20 MAI 2022: trimite formularul completat la sediul nostru din Str. Edgar Quinet, nr.10, et.1, ap.7, Sector 1, Bucuresti sau îl poți aduce personal.

Dacă ai nelămuriri în legătură cu procesul, scrie-ne la centrul.wechange@gmail.ro sau pe pagina de Facebook și îți răspundem degrabă.

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit/ venit catre asociatia WeChange

Pasii pe care ii ai de urmat:

1. Descarcă de aici contractul de sponsorizare și completează-l cu datele firmei tale.

2. Trimite-l în format editabil la adresa Centrul.WeChange@gmail.com

3. Noi îl vom semna și îți vom trimite înapoi exemplarul tău în original.

4. Pentru ca suma sponsorizată să fie dedusă din impozit, este necesar să faci plata și să trimiți declarația 107 completată. O găsești la unul de pe butoanele de mai jos:

Dacă vrei să afli mai multe sau să clarifici orice aspect legat de sponsorizare, scrie-ne la Centrul.WeChange@gmail.com.ro iar noi îți vom răspunde.

Conform Codului Fiscal, companiile plătitoare de impozit pe profit/ venit pot redirecționa 20% din impozitul datorat statului către o asociație/ fundație prin semnarea unui contract de sponsorizare (vezi extras din codul fiscal, Titlul II, Cap. II, art. 25 (4), litera i) și Titlul III, art. 56). Suma sponsorizată se deduce din impozitul pe care îl plătești la stat, așa încât plătești mai puțin la stat și contribui, în același timp și fără nicio cheltuială în plus, la menținerea beneficiilor pe care Parcul Natural Văcărești le aduce oamenilor și orașului.

Dacă reprezinți o societate comercială plătitoare de impozit pe profit, suma sponsorizată se scade din impozitul datorat statului, în limita a 0,75‰ din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat. Sponsorizările se pot deduce trimestrial sau anual.

Dacă reprezinți o societate comercială plătitoare de impozit pe venit, suma sponsorizată conform Legii nr. 32/1994 se scade din impozitul pe venit datorat statului, în limita a 20% din acesta. Sponsorizările se pot deduce trimestrial (conform art. 25 (4^1)).

Doneaza prin cont bancar

Ne poți sustine activitatea si prin donatii directe, aici:

ASOCIAȚIA WeChange
BANCA, Sucursala , București
Cont: RO

CIF: