Pasul 1
Descarca formularul
Pasul 2
Completeaza formularul
Pasul 3
Depune formularul la instituția financiară de care aparții sau transmite formularul prin email la contact@wechange.ro
Previous slide
Next slide

Implică-te

Completează cu majuscule secțiunile I și II. Ai și opțiunea de a direcționa automat și pentru anul următor. Nu uita să le semnezi în original, stânga jos. Nu este necesar să precizezi suma, aceasta va fi calculată de către instituția fiscală.

Ai trei variante de a depune formularele:

1. Până la data de 20 MAI 2024: depunere direct la sediul administrației financiare (ANAF) de care aparții. Găsești aici adresele administrațiilor financiare.

2. Până la data de 20 MAI 2024: il poti depune online daca ai cont deschis pe site-ul ANAF, sau la adresa noastra de email.

3. Până la data de 20 MAI 2024: trimite formularul completat la sediul nostru din Str. Academiei, nr.35-37, et.4, ap.25, Sector 1, Bucuresti sau îl poți aduce personal.

Dacă ai nelămuriri în legătură cu procesul, scrie-ne la contact@wechange.ro sau pe pagina de Facebook  și îți răspundem degrabă.

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit/ venit catre asociatia WeChange

Pasii pe care ii ai de urmat:

1. Descarcă de aici contractul de sponsorizare și completează-l cu datele firmei tale.

2. Trimite-l în format editabil la adresa Centrul.WeChange@gmail.com

3. Noi îl vom semna și îți vom trimite înapoi exemplarul tău în original.

4. Pentru ca suma sponsorizată să fie dedusă din impozit, este necesar să faci plata și să trimiți declarația 177 completată. O găsești la unul de pe butoanele de mai jos:

Dacă vrei să afli mai multe sau să clarifici orice aspect legat de sponsorizare, scrie-ne la Centrul.WeChange@gmail.com sau contact@wechange.ro iar noi îți vom răspunde.

      Formularul 177 poate fi folosit pentru redirectionarea impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile microintreprinderilor pentru efectuarea de sponsorizari.

 I. Depunerea formularului

 Cererea se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile art. 79 alin. (1^1) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare.
 Termen de depunere D177
a) in termen de maximum 6 luni de la termenul legal de depunere a declaratiei anuale de impozit pe profit, in cazul contribuabililor platitori de impozit pe profit;
b) in termen de 6 luni de la termenul legal de depunere a declaratiei de impozit aferente trimestrului IV, in cazul contribuabililor platitori de impozit pe veniturile microintreprinderilor.

Ne poti sustine activitatea si prin donatii directe, aici:

Prin transfer bancar in contul:

ASOCIAȚIA WeChange
BANCA, Sucursala , București
Cont: RO16BRDE410SV54588184100   RON
SWIFT CODE: BRDEROBU

CIF: RO34639387