Fondator și Părinte

Diana Crăciun

Fondator si părinte

Efectuează în cadrul centrului următoarele activități

  • Administrare centru de terapie
Centrul WeChange – Filiala Brasov este visul meu devenit realitate – este imaginea dragostei pe care o port copilasului meu!
 
Multumesc echipei WeChange Bucuresti pt minunatul dar si pt increderea acordata de a fi parte din povestea lor!
 
Terapia DIRFloortime a fost pentru mine, la inceput, un lucru “de bifat” pt ca asa ne-au recomandat specialistii, ulterior a devenit modul nostru de viata. Acesta terapie ne-a ajutat pe noi, ca parinti, enorm, iar pentru copilasul nostru a facut minuni; am vazut cum Iacob s-a descoperit pe el, a descoperit ce poate face, ne-a descoperit pe noi si lumea din jurul lui.
 
Sunt foarte recunoscatoare ca am facut si facem parte din acesta poveste: este o poveste minunata pe care sper sa avem ocazia sa o aratam cat mai multor parinti si copii!
 
Certitudinea mea: acest centru este mai mult decât un loc în care copiii se joacă, cresc, își dezvoltă abilitățile și depășesc dificultățile cu care se confruntă, este un loc în care și părinții pot găsi întelegere și sprijin in momente dificile, unde pot invăța cum sa își ajute copiii să relaționeze, să comunice și să creasca armonios.
 
Sunt foarte recunoscătoare că am sansa sa va fiu alaturi in drumul minunat pe care il putem construi impreuna!
 
Va asteptam cu mare drag si incredere!