Ruxandra Marina Rey

Cine sunt?

Psiholog clinician autonom și psihoterapeut adlerian

De 5 ani sunt membru în “familia WeChange”. 

Pentru mine Asociația WeChange este ca o familie. O familie ce se mărește mereu, în care fiecare are locul lui, în care fiecare membru este respectat, încurajat, valorizat. 

În fiecare zi încercăm să aducem părinților linistea, încrederea, curajul de a visa, de a încuraja și de a accepta. Copii lor speciali au nevoie de aceste “caramizi” pentru a putea crește, pentru a se dezvolta armonios. 

Fac evaluari pentru a ști de unde pornim, un diagnostic nu înseamnă imposibilul, înseamna doar o limită ce poate fi trecută. 

Fiecare copil este unic și are nevoie de un program structurat pe potențialul și pe calitățile sale. Punem accent pe calități, pe ce poate copilul, pentru a-l putea ajuta să depășească obstacolele. Copiii au nevoie de conexiune, au nevoie să simtă că ei conteaza. Au nevoie să fie înțeleși, tratați cu dragoste și respect, să simtă că aparțin. Au nevoie să se simtă conectați cu noi, iar noi îi putem ajuta. 

Aici ne dezvoltăm alături de ei și îi învățăm despre lumea noastră, dar cel mai important, învățăm de la ei la rândul nostru. Mereu și continuu.

Psiholog Clinician
Psihoterapeut Adlerian
Ce fac?

Servicii oferite

Evaluare psihologica
Terapie individuala copii
Consiliere parentala
TESTIMONIALS

Our Happy Clients

WHO WE ARE

Book An Appointment Now