Psihoterapia individuale

Psihoterapia de familie va poate ajuta sa intelegeti mai bine relatiile dintre membrii familiei dumneavoastra si cum puteti ajunge la o crestere democratica a copiilor, adica libertate cu limite, respect reciproc, cooperare, responsabilitate si curaj.

Intampinand sarcinile vietii (munca, prietenia si relatia de cuplu) cu totii ne confruntam cu incercari, iar psihoterapia poate sa dea o alta perspectiva asupra acestora si va poate ajuta sa gasiti solutii noi.

Psihoterapia individuala si dezvoltarea personala se adreseaza oricui isi doreste sa imbunatateasca relatiile sociale si calitatea vietii, sa aiba mai multe incredere in sine si ceilalti si sa gaseasca solutii noi la incercarile cu care se confrunta. Succesul psihoterapiei se bazeaza pe consientizarea convingerilor de baza care ne misca prin viata, schimbarea perspectivei si perceptiei asupra situatiilor si gasitrea curajului de a fi imperfect.

Explorand impreuna amintirile timpurii (de pana la 12 ani), pe care le vedem drept proiectii ale felului in care ne miscam prin viata in prezent, putem intelege cum o persoana se vede pe sine, ii vede pe ceilalti si vede lumea si cum poate sa faca lucrurile si alfel.

Prin psihoterapie poti sa imbunatatesti relatia cu prietenii, cu familia de origine si familia actuala, cu seful si colegii de serviciu si relatia cu sine, poti sa constientizezi punctele tale forte si cum le poti folosi util.

Fii schimbarea de care
copii au nevoie

© 2015 WE CHANGE FOUNDATION - Toate drepturile rezervate Realizare site Web design Bucuresti