Misiunea noastra


Vino la Centrul WeChange daca vrei sa schimbi viata ta,a familiei tale si a comunitatii in care traiesti in bine.

Serviciile noastre se adreseaza familiilor care intampina dificultati cu copiii lor, familiilor care isi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasa, cuplurilor care se afla in impas, dar si cuplurilor care vor sa isi imbunatateasca relatia, si celor care vor sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Credem in interesul social si credem ca schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoana. Vrem sa facem o diferenta, sa indrumam si incurajam oamenii spre schimbare pozitiva, si participand la sedintele noastre de psihoterapie si dezvoltare personala puteti constientiza resursele pe care le aveti si cum le puteti folosi si altfel.

Experienta noastra este diversa in lucru cu copiii, de la copii diagnosticati cu TSA, ADHD, tulburari de asasament, intarziere cognitiva si intarziere in limbaj pana la ateliere de dezvoltare personala, ateliere de creatie si joc. Credem ca baza dezvoltarii armonioase a copilului este jocul si ca diagnosticul ne poate spune unde suntem la momentul prezent si in ce fel putem incepe interventia, dar ca fiecare copil este unic si trebuie abordat tinand cont de ritmul si mediul sau.

Fiecare relatie terapeutica este o calatorie pe care clientul si psihoterapeutul o fac impreuna. Clientul decide unde isi doreste sa mearga, iar terapeutul este cel care il sustine si il ajuta sa gaseasca drumul. Uneori destinatia se schimba, alteori drumul este mai anevoios sau mai usor decat te astepti, si in final calatoria este mai importanta decat destinatia.

Asociatia WeChange este implicata in lucrul cu copiii din centrele de plasament, unde facem voluntariat de mai bine de doi ani si unde am gasit prieteni de la care invatam lucruri minunate si ne simtim ca in familie. Daca doriti sa contribuiti la proiectele noastre, va rugam sa accesati sectiunea Proiecte si Doneaza.

Te putem ajuta oferind servicii de terapie pentru copii si de consiliere si psihoterapie pentru adulti.

Te poti implica facand voluntariat in centrele noastre, sau poti dona pentru una din cauzele noastre.

 

Fii schimbarea de care
copii au nevoie

© 2015 WE CHANGE FOUNDATION - Toate drepturile rezervate Realizare site Web design Bucuresti