RADU LILIANA Psihoterapeut Adlerian si Psiholog Clinician

Sunt psihoterapeut adlerian in supervizare incepand cu 2014, membru al facultatii ICASSI( International Committee for Adlerian Summer Schools and Institutes) in Programul pentru copii incepand cu 2015, terapeut in lucrul cu copii cu abilitati si nevoi speciale incepand cu 2013, voluntar in lucru cu copii din centrele de plasament incepand cu 2013, absolventa a Faculatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti in 2011, absolventa a cursurilor de formare in psihoterapie adleriana a Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana in 2013, cumuland peste 300 de ore de formare continua in psihoterapie adleriana in tara si in strainatate.

Dar inainte de toate sunt om.

Caut ca in fiecare zi sa am un raspuns la intrebarea “Pentru ce traiesc azi?”, iar copiii si adultii cu care lucrez ma ajuta sa raspund la intrebarea asta.

Informatiile pe care le-am primit in cadrul cursurilor la care am participat m-au ajutat sa imi fac viata mai usoara si mai frumoasa. Cred ca aceste informatii pot ajuta si pe altii in a pune la treaba toate abilitatile si puterile cu care au fost inzestrati. Din acest motiv prin tot ceea ce fac incerc sa incurajez interesul social si sa impartasesc ideile care m-au ajutat sa ma dezvolt.

WeChange este sansa mea de a face o diferenta si a construi schimbarea pe care vreau sa o vad in lume din interior spre exterior. M-am schimbat cu ajutorul prietenilor mei din centrele cu care lucram, m-am schimbat cu ajutorul mentorilor si colegilor mei, m-am schimbat la intalnirea cu familia copilului diagnosticat cu autism. Ma schimb in fiecare zi, cu fiecare persoana pe care o cunosc.


Andreea Popa - psihoterapeut adlerian

Psihoterapeut adlerian
Formare în Psihologie şi Psihoterapie Adleriană - Asociația de Psihologie şi Psihoterapie Adleriană din România (APPAR)
Formare Terapia 3C - Psychomotor Autistic Therapy (P.A.T.)
Totul poate fi şi altfel atunci când împuternicim copiii şi familiile cu care lucrăm. În cadrul intervenției formăm o comunitate în care copilul îşi poate cunoaşte şi dezvolta abilitățile. Creăm un mediu sigur în care facem zilnic paşi spre recuperarea copiilor cu care lucrăm. Tot ceea ce începem la centru este continuat acasă de către parinți.
Pentru mine cel mai important lucru este faptul că în fiecare zi copiii pleacă de la centru bucuroşi, dornici să interacționeze cu ceilalți şi deschişi să vadă lumea aşa cum o vedem şi noi.Ruxandra Marina Rey

Psiholog clinician autonom, psihoterapeut adlerian in supervizare

Rol: psihoterapie individuala copii
Psihoterapie de grup pentru copii

Formare:
Psiholog clinician autonom, urmez programul de Formare complementara clinica din cadrul Asociatiei de psihologie comunitara din Oradea.
Sunt psihoterapeut adlerian in supervizare, am urmat programul de formare in cadrul Asociatiei de Psihologie si Psihoterapie Adleriana.

De ce faceti ceea ce faceti?
Pentru ca imi place sa vad frumosul in tot ce ma inconjoara, pentru ca iubesc ideea dea creste, de a ma schimba si schimba lumea in mai bine. Pentru ca de la fiecare copil cu care lucrez invat sa am rabdare, invat sa am incredere, invat sa fiu mandra si sa ma bucur de fiecare reusita alaturi de ei.

Ce va place la ceea ce faceti?
Ador sa vad copiii fericiti,


Radu Gosa

Psiholog/ terapeut
Formare in Terapii Sistemice de Familie
Cred cu tărie și convingere că lumea în care trăim poate fi schimbată prin ceea ce le oferim copiilor nostri. Prin felul în care îi tratăm, prin cum îi atragem de partea lucrurilor care conteaza, prin cum suntem în relație cu ei. Astfel, ceea ce putem face este să ne dezvoltăm alături de ei și să fim dispuși sa-i învățăm și să învățăm la rândul nostru. Mereu și continuu. Îmi place ceea ce fac pentru că simt utilitate și văd cum felul în care îi tratăm pe ceilalți face mereu o diferență. Copiii au nevoie de conexiune, au nevoie să fie primiți cu bucurie. Au nevoie să fie înțeleși și tratați cu dragoste și cred că putem face ca acest fapt să se întâmple, ca aceste nevoi să fie îndeplinite.


Mădălina Ploșnită


Sunt psihoterapeut adlerian în formare începând cu 2016 în cadrul Asociaţiei pentru Psihologie şi Psihoterapie Adleriană, am absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti în 2017.
Stadiile dezvoltării noastre se aseamană cu un cocon de fluture. Încercăm de multe ori să ieșim din cocon iar uneori aparent se pare că am facut tot ce am putut și abandonam. Cei din jurul nostru prin gestul lor de bunătate și intenția de a ajuta pot să forțeze ieșirea noastră din cocon astfel aripile pot fi puțin dezvoltate și nu pot să se deschidă ca să putem zbura.
Uneori efortul este exact lucrul de care avem nevoie în viață iar dacă ni s-ar permite să trăim viața fară obstacole am fi limitați și nu am fi la fel de puternici. Mi-ar plăcea să contribui la încurajarea celor cu care lucrez de aș deschide aripile și să zboare !


Fii schimbarea de care
copii au nevoie

© 2015 WE CHANGE FOUNDATION - Toate drepturile rezervate Realizare site Web design Bucuresti