Echipa noastra


RADU LILIANA Psihoterapeut Adlerian si Psiholog Clinician

Sunt psihoterapeut adlerian in supervizare incepand cu 2014, membru al facultatii ICASSI( International Committee for Adlerian Summer Schools and Institutes) in Programul pentru copii incepand cu 2015, terapeut in lucrul cu copii cu abilitati si nevoi speciale incepand cu 2013, voluntar in lucru cu copii din centrele de plasament incepand cu 2013, absolventa a Faculatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti in 2011, absolventa a cursurilor de formare in psihoterapie adleriana a Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana in 2013, cumuland peste 300 de ore de formare continua in psihoterapie adleriana in tara si in strainatate.

Dar inainte de toate sunt om.

Caut ca in fiecare zi sa am un raspuns la intrebarea “Pentru ce traiesc azi?”, iar copiii si adultii cu care lucrez ma ajuta sa raspund la intrebarea asta.

Informatiile pe care le-am primit in cadrul cursurilor la care am participat m-au ajutat sa imi fac viata mai usoara si mai frumoasa. Cred ca aceste informatii pot ajuta si pe altii in a pune la treaba toate abilitatile si puterile cu care au fost inzestrati. Din acest motiv prin tot ceea ce fac incerc sa incurajez interesul social si sa impartasesc ideile care m-au ajutat sa ma dezvolt.

WeChange este sansa mea de a face o diferenta si a construi schimbarea pe care vreau sa o vad in lume din interior spre exterior. M-am schimbat cu ajutorul prietenilor mei din centrele cu care lucram, m-am schimbat cu ajutorul mentorilor si colegilor mei, m-am schimbat la intalnirea cu familia copilului diagnosticat cu autism. Ma schimb in fiecare zi, cu fiecare persoana pe care o cunosc.


Andreea Popa - psihoterapeut adlerian

Sunt psihoterapeut adlerian în supervizare, format în cadrul Asociației pentru Psihologie și Psihoterapie Adleriană. Am urmat cursurile Facultății de Sociologie și Asistentă Socială și Masterul de Consiliere în Asistentă Socială din cadrul Universității București.

Avem o singură viață pe care noi alegem cum să o trăim. Pe parcursul ei întâlnim obstacole, provocări și experimentăm multe și felurite emoții. Viața nu curge lin și pornim în fiecare zi pe un drum necunoscut. Singurul lucru de care suntem siguri este că nu suntem singuri. Suntem ființe sociale și parcursul acestei vieți este determinat de abilitatea noastră de a trăi în comunitate. Iar această abilitate este oferită de încrederea în propria persoană.

Obținerea ei ne permite să participăm, să contribuim și să le fim utili celorlalți. Îmi doresc să îmi aduc aportul în calitatea vieții celor cu care lucrez. Vreau să aibă curajul de a fi imperfecți și de a își câștiga securitatea interioară, să aibă încredere în ei, în propriile lor puteri și abilități, în așa fel încât să gestioneze cât mai abil evenimentele vieții.


Fii schimbarea de care
copii au nevoie

© 2015 WE CHANGE FOUNDATION - Toate drepturile rezervate Realizare site Web design Bucuresti